Brystopererede

Special-træning for brystopererede

Holdtræning for brystopererede

Specialiseret træning til kvinder som er opereret for brystkræft, og som har afsluttet kommunal genoptræning.
Formålet med træningen er at forebygge og rette op på de skader/senfølger, der opstår efter brystkræftoperationer, stråle- og kemoterapi. Vi arbejder med øvelser, der øger din smidighed, styrke og udholdenhed i den grad, du kan holde til.
Træningen foregår på små hold med op til 6 deltager og vil blive tilpasset den enkeltes behov. Det vil derfor være nødvendigt at du inden opstart kontakter fysioterapeuten som underviser på holdet, for netop at få afdækket dine individuelle problematikker.
Underviser: Fysioterapeut Rikke Nygaard
Tidspunkt: Fredage kl. 09.45-10.40
Mødested: Sundhedsbanken, træningssal 1. sal.
Pris pr. træning: 115,96,- med lægehenvisning. Mulighed for tilskud fra Danmark.

Behandling for brystopererede

Vi tilbyder også individuel behandling til brystcancer opererede.
Hos Fysioteam er Fysioterapeuterne Rikke Nygaard og Marianne Svenningsen uddannet og godkendt til Tørsleffmetoden af Kirsten Tørsleff. Tørsleffmetoden er et specialiseret øvelses- og behandlingsprogram til brystopererede kvinder, som både kan bruges  til genoptræning efter operationen og til at forebygge senfølger som for stramt arvæv og hævelser / lymfødem.

Behandlingen består af manuelle stræk på bindevæv, muskler og arvæv, for at forbedre forskydeligheden og bevægeligheden i hud, muskler og bindevæv. Er der påvirkning af nervevævet behandles dette med lette nervestræk. Behandlingen suppleres med øvelser specielt udviklet til brystopererede som tilpasset til den enkeltes behov.

Du kan læse mere om behandlingen samt downloade øvelsesprogrammet fra Kirsten Tørsleffs hjemmeside.