Holdoversigt

Ryghold, intensiv

For dig, der vil gøre en aktiv indsats for at styrke din ryg og bedre eller forebygge ryggener.Træningen indeholder en grundig opvarmning, træning i træningsmaskiner samt styrke-, stabilitets- og udspændingsøvelser.Hele kroppen bliver arbejdet godt igennem, men specielt fokuseres på styrkelse af kropsstammens muskler.

Ryghold, Skåne

Har du rygproblemer eller en anden lidelse, der kræver ekstra hensyn og vejledning ved træning, så er dette holdet for dig. Her er øvelserne mere rolige i tempo og bevægeudslag, og der bruges mere tid på den individuelles behov. Træningen er ellers som overstående hold.

Skulder/Nakke

Træning med fokus på skulder-nakkeregionens muskler. Træningen er både for dig, der vil forebygge skulder-nakkegener eller har været udsat for uheld eller skade i nakken. Har du haft nakkeproblemer selv i flere år, vil du kunne opnå mærkbar effekt af træningen.

FysioPilates

Pilates kan udføres af alle på hvert sit niveau. Øvelserne er rolige med fokus på vejrtrækning og stabilisering af kropstammens muskelkorset, der støtter rygsøjlen i dens naturlige stilling. Derudover bedres kropsholdningen og spændinger i muskler og led løsnes.

Efterfødselsgymnastik

Start 3 uger til 3 mdr. efter fødslen. Du kan have dit barn med til træningen.
Træningen indeholder opvarmning, bækkenbundsøvelser og opstrammende øvelser. Træningen varer ca. 55 minutter og afsluttes med udspænding og afspænding.

Hensynstagende

For dig der gerne vil have en god grundtræning, hvor der tages individuelle hensyn.
Træningen foregår i roligt tempo og indeholder meget funktionel træning. Vi bruger ofte måtteøvelser og redskaber som de store fitnessbolde, træningselastikker, små bolde og træningsmaskinerne. Hele kroppen trænes – også lattermusklerne.

Gigthold

Beskrivelse følger. Info kan fås ved henvendelse til klinikken

Qigong og Afspænding

Qigong består af harmoniske og bløde bevægelser, der udføres stående eller siddende i meget roligt tempo. Vi arbejder med vejrtrækningen i forbindelse med øvelserne og afslutter ofte med afspænding. Qigong giver ro i hoved og krop samtidig med at du får arbejdet med hele kroppen. Læs mere.

GLA:D artroseskole

Træning og patientuddannelse for artrose ( slidgigt ) i knæ og hofter. Læs mere.

Holdtræning for brystopererede

Holdtræning for kvinder der er opereret for brystcancer. Det er små hold, med plads til individuel vejledning.  Læs mere.

Morgenkondi

Beskrivelse følger. Info kan fås ved henvendelse til klinikken